Skip to main content

Regiebehandelaar jeugd-ggz

Fulltime/parttime, 16-36 uur, Heerlen

Kinderen en jongeren een veilige toekomst bieden. Onze nieuwe ggz-behandeltak mee vormgeven. En zo de jeugdzorg in Zuid-Limburg de komende jaren helpen ontwikkelen. Als regiebehandelaar jeugdggz bij Zorggroep Vizie in Heerlen heb je een uitdagende, betekenisvolle rol in een boeiende en groeiende jeugdzorgorganisatie.

Jouw baan bij Zorggroep Vizie

Jij gaat ons nieuwe ggz-behandelteam mee vormen en richting geven. Als mt-lid en deelnemer aan multidisciplinaire overleggen heb je een belangrijke stem in het beleid voor de toekomst. Daarnaast bepaal je voor je eigen cases het behandelprogramma waarmee je kinderen en jongeren helpt om zoveel mogelijk de regie over hun leven te nemen. Ook stel je zorgvuldig je verslagen en rapportages op en zorg je voor een regelmatige evaluatie en kennisdeling met de diverse casemanagers.

Samen met de begeleiders zorg je voor een goede aansluiting van de aanpak voor jeugd-ggz bij onze jeugdhulpverlening. Daarbij deel je jouw visie op de ontwikkeling en innovatie van ons zorgaanbod en ga je in gesprek met je collega’s. Door samen casussen te bespreken en collega’s inhoudelijk en persoonlijk te coachen, help je het team te ontwikkelen en versterk je onze goede reputatie als kwalitatieve, betrouwbare zorgaanbieder.

Jouw werkplek

Binnen onze groeiende, specialistische jeugdzorgorganisatie ga je leiding geven aan de psychologen en systeemtherapeuten van het nieuw op te richten jeugd-ggz-team. Jij en je collega’s bieden individuele en groepsbehandelingen voor kinderen en jongeren, met name in situaties van acute of structurele onveiligheid. Reken op een prettige werksfeer met veel ruimte voor jouw inbreng.

Door een gewonnen aanbestedingsprocedure is Zorggroep Vizie een van de aangewezen partijen om de jeugdzorg in Zuid-Limburg de komende tien jaar vorm te geven. Dat geeft ons, en jou, de mogelijkheid om te bouwen aan een goed gecoördineerd totaalaanbod en een kansrijke toekomst voor de jeugd in onze regio. Ons doel? De eigen regie van kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders vergroten en hen in staat stellen om zonder onze hulp (weer) deel te nemen aan de maatschappij.

Dit krijg je van ons

Een baan van 16 tot 36 uur in de boeiende en uitdagende wereld van de jeugdzorg. Waarin je met jouw inzet het verschil maakt voor jongeren en hun toekomst. En de kans krijgt om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. Deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we je:

  • Direct een vast contract en een passend salaris volgens de cao Geestelijke Gezondheidszorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van externe trainingen.
  • Thuiswerkvergoeding.
  • Een goede pensioenregeling.

Dit neem jij mee

Samen met het team resultaat boeken. Door jouw eigen visie en plannen te delen én open te staan voor de expertise van anderen. Daar krijg jij energie van. Vanuit jouw verbindende en communicatieve vaardigheden bouw je vlot vertrouwensrelaties op. Ook heb je een goede kijk op het vormgeven van de jeugdzorg en de invulling daarvan. En dankzij je aanpassingsvermogen en gedrevenheid om te ontwikkelen, beweeg je soepel mee met onze groeiende organisatie.

Verder heb je:

  • Een masteropleiding afgerond in de richting psychologie of orthopedagogiek.
  • Een registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.
  • Ervaring in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Maak het verschil bij Zorggroep Vizie

Wil jij als regiebehandelaar bijdragen aan de toekomst van jongeren in Zuid-Limburg? Of meer weten over de mogelijkheden bij Zorggroep Vizie? Neem dan contact op met Alex Klimala, directeur Zorggroep Vizie, via 045 – 20 55 070 of alex@zorggroepvizie.nl Of stuur direct je cv en motivatie naar  info@zorggroepvizie.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.