Clubjes

 

Naast de reguliere groepsbegeleiding biedt Zorggroep Vizie verschillende clubjes aan:

  • Buitenclub

Een keer in de twee weken vindt de buitenclub plaats. Tijdens deze club nemen de kinderen deel aan allerlei buitenactiviteiten. De activiteiten die aangeboden worden zijn onder andere pionieren, vuurtje maken, werken met een kompas tijdens een wandeling. Hierbij staat samenwerken en actief bezig zijn voorop. Momenteel is de buitenclub voor kinderen vanaf 12 jaar.

  • Kookclub

Een keer in de twee weken vindt de kookclub plaats. Onder begeleiding worden dan heerlijke gerechten gekookt waarbij de nadruk ligt op ontspanning, plezier en het ontwikkelen van de zelfstandigheid. Ze mogen zelf de gerechten kiezen en taken zoals een boodschappenlijstje maken, naar de winkel gaan, leren omgaan met geld, tafel dekken, afwassen en opruimen komen allemaal aan bod. Ook is er aandacht voor gezonde voeding. En niet te vergeten, daarna wordt er gezellig samen aan tafel gegeten! De kookclub is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

  • Techniekclub

Een keer in de twee weken vindt de techniekclub plaats. Onder begeleiding van een professionele timmerman én onder toezicht van een van onze groepsbegeleiders wordt er gewerkt aan verschillende projecten. Deze projecten worden samen voorbereid en gepland. Eigen inbreng staat centraal. Daarnaast is er zorg voor motorische vaardigheden, technisch inzicht, planmatig (samen)werken en vooral plezier hebben! De techniekclub is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.